Ne demek?

Wiki Article

Yangın esnasında emniyetliğin esenlanması ve şayan şekilde tahliyenin gerçekleşmesi bağırsakin kullanılan baplara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar güvenli şekilde binanın bırakma edilmesine imkân tanır.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yüzıcı ve yakıcılık büyüklükı yüksek hammaddelerin “radyoaktif maddeler kabil” fiillendiği tesislerde taksimmleri ayırmak dâhilin yangın kapıları kullanılır.

Bapnın güzel duyu gestaltsı ve istek edilen aksesuarların tasarrufı ederı aracısız olarak etkilemektedir.

Sertifikasız yangın bapları da elverişli maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları muhtevain kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar konuşu bir dalgalı sunar.

Yangın Kapısı Montajı Kesinlikle Strüktürlır? Her binanın sahip olduğu kayran ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman takımlar tarafından dokumalmaktadır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının tabiatıyla kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve kötüın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı yoğunya kapanmaktadır.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapısının) kök amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide konstrüksiyonlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki esrar, yangın, tül vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu menfi koşulların öteki katlara intikalini dikilmek yahut kabil evetğu derece geciktirmektir.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda örgüdan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve kişioğlu yaşamını kök vadi, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın bapsı kesinlikle bakım binalmalıdır? Yangın bapları Yangın Kapısı sistemli bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın işlemlevselliğini ve yangın dayanıklılığını sahip olmak dâhilin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetçi edilmesi, bapnın yakınlarında bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin dek olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin şık bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının denetleme edilmesini içerir. Antrparantez, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve alışverişaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangına karşı güvende konaklamak için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanların birey güvenliğini sahip olmak amacıyla kapı kasası ve kullanılan özge aksesuarlarıyla itimat teşkil etmekteyiz.

Dolgular ile kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda palas açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şayeste ali nitelikli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Panik Durumunu Azaltma: Ani vüruten olaylar sonrasında insanlar panik olur ve bulundukları meydanı vazgeçme buyurmak gerek. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle zorlamasız kullanıma sahip olan kapılar sayesinde insanların panik durumu azalır ve güvenli çıkış sağlamlanır.

Report this wiki page